Studenttips i Trondheim

Student i TrondheimTrondheim er også en stor studentby hvor mange velger å studere. Dette er en by som mange studenter trives i. Det er mye å finne på og mengder av historie for de som liker det. I denne artikkelen vil vi gi deg som studerer i Trondheim noen nyttige tips for hvordan man kan få stipendet hver måned til å rekke litt lenger enn man kanskje tror.

Tannlege

Det er ingen hemmelighet at tannlege er ganske dyrt for mennesker med vanlig lønn. Det er noe som er enda dyrere for studenter med deres økonomi. Heldigvis så er det flere ulike studentrabatter du kan benytte dersom du er student i Trondheim. Hos Trondheim Tannhelsesenter får du undersøkelse og røntgenbilder for kun 275 kroner. Dersom du besøker Valentinlyst Tannlegekontor så får du 10% studentrabatt på alle behandlinger. Dette kan hjelpe på for alle studenter.

Aviser

Er du en student som liker å følge med på nyhetsbilde? Da har vi en veldig god nyhet til deg. Alle studenter for hele 50% studentrabatt hos Morgenbladet. Dersom Dagbladet er noe som passer bedre for deg så kan du selvfølgelig lese dette gratis på nett, men du vil kanskje ha Dagbladet Pluss i tillegg. Da kan Dagbladet gi alle studenter en pris på 1 krone for hele 12 måneder. Det er heller ingen bindingstid. Dagens Næringsliv har et lignende tilbud hvor du kan betale 1 krone, men dette gjelder da for 4 uker. Etter disse fire ukene så koster det 99 kroner for studenter, i stedet for 458 kroner som det normalt koster.

Klær og annet

Selv om man er student så har man behov for å oppgradere garderoben sin med jevne mellomrom. Heldigvis er det flere ulike nettbutikker som gir rabatt til studenter. En av disse er Bubbleroom.no hvor du kan hente en studentrabatt på 10% ved å benytte rabattkoden StudentTorget. For de kvinnelige studentene så kan de hente en 15% studentrabatt hos makeupmania.no. Her finner man mange av de kjente merkevarene innen sminke. En annen nettbutikk som gir studenter rabatter er Nelly.com med 10%. Det samme prosenten gjelder hos nettbutikken Zalando men her inkluderer det et krav på kjøp over 750 kroner.

Optikk

Når du leser mye slik man skal når man er student, er det viktig at man tar vare på synet og ikke får vondt i hodet. Da kan det lønne seg å ta en sjekk av synet for eksempel. Koren Optikk gir alle studenter muligheten for å ta en synstest for kun 350 kroner. Dersom du allerede benytter briller, linser eller har lyst på nye solbriller så gir Lensway en studentrabatt på 15% på solbriller og 10% på linser. Extra Optical gir studenter 20% rabatt på hele deres sortiment av briller, solbriller med styrke med mer. Det skal nevnes at dette gjelder på ordinære varer. Dersom du ønsker å lese mer om hvilke rabatter du kan hente så anbefaler vi deg å gå inn på studenttorget.no