Studenttips i Oslo

Student i OsloNår du studerer i Oslo så er det faktisk ganske så mange tips og triks du kan benytte deg av. Det er nok ikke slik at de fleste studentene er klar over dette. Vi håper at du som student kan hente med deg noen gode tips fra denne artikkelen slik at du får en bedre studiehverdag og at dine penger dermed vil nå lenger enn tidligere.

Ruter

De fleste kjenner nok til at de får studentpris på sin ruterbillett. Denne reduksjonen i pris er ganske så høy. Det skal nevnes at dette kun gjelder dersom du kjøper månedsbillett, altså gjelder ikke dette på enkeltbillett eller andre periodebilletter. Dersom du er student får du 30 dagers ruterkort for cirka 430 kroner. Dersom du skal ha vanlig voksen 30 dagers billett så koster denne over 700 kroner. Så dersom du er ny i hovedstaden så sørg for å kjøpe studentbillett så fort du er på plass i byen.

Pleie av kroppen

Når man er student så går det mange timer til lesing og man kan ha godt av å bli skjemt bort av og til. For eksempel med en massasje eller en tur til frisøren. Det er nok mange studenter som tenker at de må glemme at dette er en mulighet når de er studenter og har den økonomien de har. En gledelig nyhet er at faktisk er mange steder som gir deg studentrabatter ved fremvisning av studentkort. For eksempel så vil du få 15% hos Saks frisør i Oslo. Det samme gjelder Floke Grønn Frisør oslo. Du kan også få 20% på hudpleie og frisering hos Beauty House Frogner. Det skal sies at dette kun er i tidspunktet 9 til 13 alle hverdager. Sjekk studenttorget.no for flere studentrabatter som kan passe deg.

Underholdning

Det er ikke bare pleie av kroppen som kan gi deg en ekstra boost i hverdagen. Som student så er det hyggelig å finne på ting med de nye vennene du studerer med. Det er viktig å få opplevelser sammen som ikke kun gjelder bøker og lesing. Latter på Aker Brygge gir alle studenter en billettpris på kun 100 kroner hver tirsdag. Her vil du kunne dra å se på stand up på klubbscenen hvor det kommer både norske og internasjonale komikere. Hvis du ønsker å oppleve noe litt annerledes så kan du ta deg en tur til Kon-Tiki Museet og se den originale flåten som Thor Heyerdahl seilte over Stillehavet med. Inngangsbilletter koster kun 60 kroner for studenter. Hvis du er ute etter mer fart og spenning kan du hente ut studentrabatt på 50% hos Harald Huysman Karting hvor du kan kjøre gokart.

Klær

Du har også muligheten til å få rabatter på flere nettbutikker og vanlige butikker dersom du trenger å handle klær. Junkyard gir deg for eksempel 5% studentrabatt på dine kjøp. Har du behov for treningsklær så vil Oslo Sportslager i Torggata gi alle studenter 15% på alle ordinære varer de har i butikk. Gå inn på studenttorget sin side for studentrabatter for å finne enda flere rabatter du kan benytte deg av hvis du studerer i Oslo.