Studenttips i Bergen

Student i BergenBergen er en meget populær by å studere i. Dermed er det også en del studentrabatter å ta med seg i denne byen. Les vår artikkel for å finne ut hvordan du best kan bruke pengene dine som student i denne byen. Noen av rabattene kjenner du kanskje til, men kanskje det er noen som du ikke vet om som kan gi deg ekstra mye for de pengene du har.

Plei studentkroppen

Kroppen trenger alltid pleie uavhengig av om man er student eller ikke. Det er bare litt vanskeligere å ha råd til alt man kanskje trenger og har behov for når man er student. Ved hjelp av studentrabatter så rekker pengene litt lenger. Trenger du en tur til tannlegen så tilbyr Estetika Tannklinikk førstegangsundersøkelse for kun 360 kroner til studenter og generelt studentvennlige priser. Dersom du trenger en klipp eller farge håret så er det også mulig å få studentrabatter. Ramsvik Frisør på Øyrane Torg gir deg 25% på alle behandlinger hos frisør. Dersom du ønsker å benytte lærling så kan du få hele 35% rabatt. Det skal sies at denne rabatter gjelder frem til klokken 13 hver ukedag. Dersom du ønsker å komme deg i form og trene for en god penge så kan du hente ut studentrabatt hos Bergen Fitness. Her får alle studenter en månedspris på kun 299 kroner. Det er heller ingen bindingstid.

Kjøpe klær

Det er selvfølgelig viktig å se fresh ut som student men det kan være vanskelig å få budsjettet til å gå opp når man skal shoppe klær og kosmetikk. Det er faktisk flere nettbutikker som gir deg muligheten til å få studentrabatt når du handler hos deres nettbutikk. Junkyard gir alle studenter 5% i rabatt. Zalando.no gir en studentrabatt på 10% dersom du foretar kjøp på over 750 kroner. Nelly.com som er en kjent nettbutikk gir også 10% på dine kjøp men da uten noen grense. Dersom du har behov for kosmetikk kan du klikke deg inn på BeautyHouse.no hvor du får 20% på alle ordinære varer dersom du er medlem av Student Torget. Som nevnt finner du mange fler studentrabatter inne på Student Torget sine sider. Vi anbefaler at du går inn og tar en titt her.

Reise

Dersom du studerer i Bergen, men kanskje kommer fra et sted som du faktisk må reise en stund til så kan det være vanskelig å ta seg en tur hjem eller på ferie når man har studentøkonomi. SAS har et tilbud på ungdomsbillett men det skal da nevnes at du må være under 26 år gammel. Hvis du har tenkt deg på ferie for eksempel så gir hotels.com 10% rabatt til studenter. Adventure.no gir også sine studentkunder rabatt. Her kan du få opp til 1000 kroner i rabatt på alle reiser. Denne tilbyderen spesialiserer seg på gruppereiser for unge mellom 18 og 30 år.